Adrian Rîndașu

Mentor

Adrian este Co-Fondator și Managing Partner al Grupului EDUROM, cu o expertiză de 20 de ani în domeniul resurselor umane.

Adrian este Co-Fondator și Managing Partner al Grupului EDUROM, cu o expertiză de 20 de ani în domeniul resurselor umane. Compania oferă servicii pe patru linii de business: training, recrutare, consultanță și leasing de personal. Din 2020, Adrian este dedicat celui mai nou proiect al Grupului – Școala Digitală Eduromtech.

Absolvent al Liceului de Informatică "Grigore Moisil" și al Universității "Alexandru Ioan Cuza" din Iași, cu diplomă în Marketing, completându-și apoi pregătirea cu un Master în Psihologie, Resurse Umane și Training, Adrian este certificat internațional în metodologiile Situational Leadership®, Hermann HBDI®, BELBIN®, LIFO© și Coaching Institute©.

Adrian este specializat în programe de training, consultanță de management, diagnoză organizațională și strategică, coaching și head hunting. Lucrează pentru clienții strategici și parteneriatele globale ale EDUROM și acționează la nivel de top și middle management în industrii precum Software Development & HiTech, BPO, Telecom, Oil & Gas, Producție, Pharma, FMCG sau Retail (atât online, cât și brick-and-mortar).

Ultimii 10 ani sunt legați de expansiunea IT-ului în Iași, Adrian fiind Consultant pentru companii românești de IT și multinaționale pentru care a format echipe și generații de profesioniști atât prin proiectele de Recrutare, dar mai ales prin cele de Consultanță Strategică, Training & Coaching.