Despre

Karibu

Karibu SRL a luat naștere în 2017 fiind manageriat de Alexandra Popa, având ca obiect de activitate design interior cu licheni, mușchi și alte plante decorative.

Alexandra Popa

Manager

115.000 €

cifra de afaceri in 2021

15.000 €

profit

3

salariati

25+

clienti

Brandul Karibu este reprezentat de o echipă de ingineri peisagiști care oferă soluții complete de arhitectură peisagistică: de la concept și proiectare până la implementarea propriu-zisă, împreună cu arhitecți, constructori și designeri de interior, pentru clienți publici și privați din România.

Întreaga echipă creează și întreține medii inspirate de natură, în birouri, zone rezidențiale, spații comerciale, spații HORECA etc., pentru a răspunde la nevoia firească a oamenilor de a se conecta cu natura în mediile în care trăiesc, învață sau lucrează. Clienții beneficiază în prealabil de consultanță gratuită din partea specialiștilor.

Studio SRL a luat naștere în anul 2017, având ca obiect de activitate Servicii de design specializat. Afacerea s-a dezvoltat într-un ritm alert, înregistrând în 2021 o cifră de afaceri de cca. 115.000 euro, cu un profit de 15.000 euro, 3 salariați, numeroși colaboratori și un portofoliu de peste 25 de clienți, Banca Comercială Română (BCR) numărându-se printre aceștia.