Valentin Măzăreanu

Participant prima ediție

#NeverStopLearning îl caracterizează cel mai bine pe Valentin.

#NeverStopLearning îl caracterizează cel mai bine pe Valentin.

Setea sa de cunoaștere și dorința de a cerceta l-au determinat să-și înceapă viața profesională în mediul academic: de la 2 mastere, 1 doctorat, 1 postdoctorat și până la activitate didactică în domeniul managementului riscului.

În 2013 a decis să facă marele pas în sectorul privat ca trainer corporate și mai târziu ca manager al echipei de training. Începând cu toamna anului 2018 a acționat ca Data Security Officer într-o echipă IT, Risc Management și Conformitate (GRC).

Ca notă definitorie, nu a ratat nicio ocazie de a învăța ceva nou prin educație formală și informală, conferințe, școli de vară, o mulțime de training-uri, proiecte, experiențe naționale, internaționale și multiculturale și de asemenea, din eșecuri.

În prezent, își împarte ziua între activitate didactică la universitate (în domeniul InfoSec și managementul riscului, unde pledează mai degrabă pentru o mentalitate de tip risc aware, decât pentru dependența de modele și metodologii), răspândirea de cunoștințe în calitate de trainer independent și - nu în ultimul rând - bucătar pentru soția sa și cei doi copii ai lor.

Domenii de interes: managementul riscurilor, GRC, sistem de management al securității informațiilor, GDPR, L&D, cercetare, mentalitate antreprenorială, dezvoltare afaceri și management strategic.