Despre

Zebra Machines

Zebra Machines SRL a fost înființată la sfârșitul anului 2020, având ca obiect principal de activitate service-ul utilajelor industriale (nacele, motostivuitoare, excavatoare, platforme, buldoexcavatoare, etc.).

Bogdan Muscalu

Manager

315.000 €

cifra de afaceri in 2021

8

salariati

60+

clienti

Echipa ZEBRA este formată din tehnicieni și ingineri cu experiență vastă în execuția lucrărilor de mecanică, hidraulică, electrică și electronică, cunoștinte acumulate prin participarea la cursuri de pregătire și specializare susținute de producători.

Echipa Zebra oferă o gamă de servicii variate de la service pentru utilaje grele, închirieri de utilaje grele, certificări ISCIR până la vânzări de utilaje, piese de schimb originale, OEM / aftermarket și consultanță pentru achiziții. ZEBRA este formată din tehnicieni și ingineri cu experiență vastă în execuția lucrărilor de mecanică, hidraulică, electrică și electronică.

Departamentul identificare și vânzare piese de schimb dispune de specialiști pregătiți de către furnizorii noștri externi pentru a identifica rapid și cu acuratețe piesele necesare reparațiilor și întreținerii utilajelor aparținând clienților noștri.