Despre

Reconnect Glamping

Glamping-ul vă oferă șansa de a trăi momente fantastice, în zone tihnite, unice și sălbatice fără a fi nevoiți să sacrificați confortul lumii moderne.

Cosmin Galben

Manager

Glamping = glamorous & camping

Glamping-ul vă oferă șansa de a trăi momente fantastice, în zone tihnite, unice și sălbatice fără a fi nevoiți să sacrificați confortul lumii moderne. Departe de zgomotul urban, în cabane de lux tehnologizate, Reconnect este locul unde începeți să explorați natura și cultura locală. Nu veți fi doar simpli martori ai acestei lumi ci veți trăi în ea și, în timp ce faceți acest lucru, veți găsi mediul și răgazul pentru a restabili legăturile cu voi înșivă și cu cei dragi.

Viziunea Reconnect Restabilirea legăturilor cu noi înșine, cu ceilalți și cu natura.

Misiunea Reconnect este aceea de a oferi maximum de confort, acolo unde, natura sălbatică întâlnește luxul modern.

Cabanele și locațiile Reconnect sunt gândite și create spre a oferi același confort și aceeași experiență în orice colț de lume. Înființăm prima noastră locație în Bucovina, într-o zonă superbă de munte, în satul Stulpicani (SV), la numai o oră și jumătate de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Suceava.

În cabanele Reconnect, prin intermediul unei aplicatii mobile dedicate, aveți posibilitatea de a controla variabilele confortului pe care îl căutați: de la temperatura camerei până la a comanda mâncarea - livrată și lăsată la ușa cabanei. Oferim informații și suport oaspeților noștri înainte, în timpul și după călătorie și le stăm la dispoziție 24 de ore pe zi, 7 zile din 7.